Voi että nää viikot menee nopeesti! Mulle on muotoutunut yleiseksi torstain lausahdukseksi: "Onko tänään taas se päivä, kun saa kysyä onko taas jo torstai?". Vaikka tänään onkin perjantai, mutta.. Hassua, vaikka ei oo ollu kovin hommia tai siis ei juuri yhtään hommia töissä niin silti viikot menee nopeesti. Outoa. Toisaalta, kun pääsin siitä ajatuksesta, että mitä muut ajattelevat, kun en tee mitään ja seikkailen vain netissä, olen saanut yllättävästi aikaan tällä saralla. Olen kerännyt itselleni suuren määrän neulehaaveita, lukenut blogeja, uutisia, ottanut selvää kiinnostavista asioista, selannut avoimia työpaikkoja jne. Illat onkin menneet tv:n, kutimen ja lenkkeilyn merkeissä.

Pian alkaa loma. Enää tämä päivä, maanantai ja sitten! Neljä kokonaista arkipäivää lomaa, josta vielä maksetaan! Lomalle on jo paljon tekemistä suunniteltuna. Täytyy käydä kirjastossa kopioimassa huovutettujen lapasten ohje. Sitten täytyy järjestellä muuttoon liittyviä asioita, tehdä osoitteenmuutokset yrityksiin. Ja arvatkaa mitä kivaa olen suunnitellut? Puran vaatekaappini lattialle ja mietin, mitä todella tarvitsen ja mitä en. Loput vien kierrätykseen tai kirpparille. Sama toimenpide tehdään myös alakerran häkkivarastolle. Eihän edellisestä muutosta ole kuin pari kuukautta, mutta silti tuntuu, että sieltä voisi löytyä jotain poisheitettävää. Olisi niin helpottavaa, jos muuttokuormasta saisi karsittua edes vähäsen pois. Isompia tavaroita kuitenkin riittää niin, että niistä tulee yksi peräkärryllinen täyteen.

Viikonloppuna aion purkaa kotonani viisi pahvilaatikollista edellisen koulun kirjoja, vihkoja ja kansioita. Toivottavasti ne mahtuu johonkin kaappiin. Saan siitä viisi laatikkoa muuttoa varten sitten. En viitsisi millään heittää niitä vielä pois, valmistuinhan vasta kesäkuussa, mutta toista ammattia pukkaa syyskuun alusta tulemaan ja sieltä tulee lisää paperia. Täytyy miettiä mitä noille edellisille tekisi. Lisäksi aion treffata pitkästä aikaa lukioaikaisia kavereitani (2 kpl). Saunomista ja kuulumisten kertausta tiedossa :) Itselläni kun on tuo alkoholin käyttö vähentynyt lähes olemattomiin en aio varmaan mitään sellaista nauttia, nämä kaksi muuta saavat sitten minunkin edestä maistella, jos tykkäävät. Ehkä sitten johonkin baariin vielä illalla, saa nähdä. Sellaista. Ei muuta kuin hyvää viikonloppua kaikille!